Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با صدور حکمی، عباس غلامی را به‌عنوان رئیس دفتر توسعه صنایع پایین‌دستی این شرکت منصوب کرد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، در حکم مرتضی شاهمیرزایی به عباس غلامی آمده است:

«با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و سوابق ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به‌عنوان «رئیس دفتر توسعه صنایع پایین‌دستی شرکت ملی صنایع پتروشیمی» منصوب می‌شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صنعت پتروشیمی، پرچمدار ایجاد ارزش افزوده در صنعت نفت بوده و تکمیل زنجیره ارزش در این صنعت به‌عنوان یک راهبرد مهم مورد توجه ویژه قرار دارد،‌از این رو تدوین سیاست‌ها و راهبردهای تکمیل زنجیره ارزش، تنظیم بازار محصولات پتروشیمی با تأکید بر تأمین نیاز داخل و تحقق اهداف و فعالیت‌های زیر در چارچوب وظایف آن دفتر مورد انتظار می‌باشد:

- شناسایی و به‌کارگیری نیروی انسانی متخصص، متعهد و کارآمد به‌ویژه نخبگان جوان بر اساس اصل شایسته‌سالاری؛

- مطالعه، شناسایی و برنامه‌ریزی برای تولید محصولات راهبردی مورد نیاز صنایع تکمیلی و همکاری تنگاتنگ با مدیریت‌های برنامه‌ریزی، سرمایه‌گذاری و طرح‌ها در تعیین اولویت‌های سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی در راستای اقتصاد مقاومتی و توسعه متوازن صنعت پتروشیمی؛

- مدیریت عرضه محصولات پتروشیمی بر اساس نیاز واقعی صنایع تکمیلی جهت ایجاد ثبات در بازار؛

- اهتمام جدی بر عرضه تلفیقی محصولات پتروشیمی دارای کسری داخلی توسط مجتمع‌های تولیدی از محل واردات؛

- انجام قیمت‌گذاری محصولات پتروشیمی به صورت شفاف با توجه به دستورعمل‌های موجود؛

- شناسایی دلایل عدم استفاده از ظرفیت نصب‌شده صنایع تکمیلی و برنامه‌ریزی جهت برون‌رفت از وضعیت موجود؛

- برنامه‌ریزی جهت صادرات محصولات نهایی به جای محصولات پتروشیمی بر اساس بند ۷ بخش الف ماده ۳ قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت؛

- تعامل سازنده با تمامی ذی‌نفعان از جمله وزارت صمت، وزارت جهاد کشاورزی، بورس کالا، انجمن‌ها، اتحادیه‌ها و تشکل‌های حوزه پتروشیمی به‌ویژه دانش‌بنیان‌ها جهت تنظیم بازار محصولات پتروشیمی و تکمیل زنجیره ارزش؛

- ایجاد ساز و کارهای لازم برای گسترش عرضه محصولات پتروشیمی از طریق بورس بر اساس بند ۱۱ بخش پ ماده ۳ قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت؛

امید است با استعانت از درگاه الهی و برنامه‌ریزی دقیق در انجام وظایف و امور محوله موفق و مؤید باشید.»

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی همچنین از خدمات جناب آقای محمد متقی در دوره تصدی این مسئولیت قدردانی کرده است.

منبع: شانا

کلیدواژه: عباس غلامی شرکت ملی صنایع پتروشیمی دفتر صنایع پایین دستی پتروشیمی شرکت ملی صنایع پتروشیمی محصولات پتروشیمی برنامه ریزی بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۲۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین

مجیدرضا حریری رئیس اتاق مشترك ایران و چین گفت: به طور کلی و در سال های گذشته بیش از ۳۳درصد صادرات غیرنفتی به چین داشتیم، بزرگترین بازار كالای صادراتی ما چین است البته تركیب صادراتی ما به همه كشورها بر اساس امار گمرك بیش از ۸۰ درصد كالا بر اساس مواد نفتی و معدنی و خام فروشی است؛ بغیر از صادرات ما به به عراق و افغانستان كه تولیدی بوده است.

حریری تصریح کرد: ۹۱ درصد كالای صادراتی ما به چین از فراورده های نفتی است كه اصولا در تركیب صادرات مشكل داریم. در بازار های بین المللی كیفیت و قیمت اهمیت دارد؛ پسته و زعفران ما از نظر كیفی رقیب ندارد كه بازار دست ایران است.

او با بیان اینكه ۱۸ سال پیش با برگزاری سمینار فرصتها و چالشهای صادرات به چین را بررسی كردیم گفت: حدود ۵سال پیش بر كالاهای ساخته شده با رفع موانع و اشكالات صادرات به چین كارهایی انجام شد تا با گرفتن مجوزها میگو و ماهی، انجیر، سیب و مركبات، فرش و صنایع دستی،سفال همدان، لبنیات، پای مرغ و زعفران بعنوان كالای غذایی صادرات انجام شد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین گفت: میزان صادرات کشورمان به چین در طول یکسال اخیر ۹۰ درصد محصولات خام پتروشیمی و معدنی بوده كه در سال های اخیر با پیدا كردن بازارهای متنوع در این كشور به سمت صادرات غیرنفتی پیش رفته ایم.

رئیس اتاق مشترك ایران و چین لیست كالای صادراتی ایران به چین را بسیار متنوع دانست و بیان داشت: سال گذشته ماشین الات الیاف نانو و هایتك به چین صادر كردیم و درصدد پیداكردن بازاری برای اقلام جدیدی مثل آبمیوه ها، كفش دست سوز و شیرینی و شكلات، در حوزه ظروف آشپرخانه پلیمری كه تولیدات به روزی هم داریم، فروش پوشاك مردانه با برندهای معتبر متمركز شده ایم.

وی اظهار امیدواری كرد: همه كالاهای تولید كشور كه در فرایند تولید میزان ارز آن كمتر از ۲۵ درصد هزینه كالا را داشته باشد و میزان رقابت بزرگی در بازار خواهد داشت را برای صادرات آماده كنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • تقویت ارتباط هنرمندان صنایع‌دستی با پلتفرم‌های معروف چین
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • مدیرعامل شرکت پتروایران منصوب شد
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان