Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@16:09:38 GMT

آغاز به کار مدرسه تابستانی گردشگری

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۵۴۲۹۵

آغاز به کار مدرسه تابستانی گردشگری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی معاونت گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی زاهد شفیعی با بیان این خبر گفت: فراهم کردن امکان دسترسی به آموزش‌های کاربردی برای فعالین صنعت گردشگری و کسانی که قصد ورود به این صنعت را دارند، اصلی ترین وظیفه آموزش‌های کوتاه‌مدت گردشگری محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا با هدف افزایش مهارت‌های نیروی انسانی شاغل در این حوزه، برگزاری دوره‌های آموزشی در قالب «مدرسه تابستانی گردشگری» سال ۱۴۰۱، در تابستان سال جاری، در دستور کار معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قرار گرفته است.

او افزود: ثبت‌نام این دوره‌ها که شرکت در آن‌ها برای کلیه افراد فعال در بخش گردشگری اعم از راهنمایان، فعالان گردشگری روستایی، مدیران اقامتگاه‌های بوم‌گردی، دانشجویان و سایر علاقه‌مندان به این آموزش‌ها، آزاد و رایگان است از تاریخ ۱۲ مرداد ماه آغاز می‌شود و متقاضیان می‌توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی education.mcth.ir برای شرکت در دوره‌ها ثبت نام کنند.

مدیرکل دفتر مطالعات، آموزش و برنامه ریزی گردشگری با بیان اینکه آغاز شروع کلاس‌ها که به صورت مجازی برگزار می‌شود ۲۲ مردادماه جاری خواهد بود، یادآور شد: این برنامه شامل ۴ دوره آموزشی مستقل از یکدیگر و با موضوعات مختلف است که مخاطبان می‌توانند در یک یا چند دوره شرکت کرده و پس از پایان دوره، گواهینامه مورد تأیید دفتر مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری را دریافت کنند.

شفیعی ادامه داد: برگزاری دوره‌های مذکور تحت عناوین ذیل و به صورت برخط این طور خواهد بود که در هر دوره مدرسین با تجربه، مهم‌ترین مباحث کاربردی موردنظر را برای فراگیران شرح داده و در جلسه پایانی نیز یکی از افراد موفق در زمینه مرتبط با موضوع، به بیان تجربیات خود برای شرکت‌کنندگان دوره می‌پردازد.

به گفته مدیرکل دفتر مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری عناوین دوره‌های آموزشی مدرسه تابستانی گردشگری ۱۴۰۱ عبارتند از ۴ دوره مجزا شامل تولید محتوای به‌روز و کارآمد در عرصه گردشگری، ملاحظات به‌روز راهنمایی گردشگران ورودی ایران، اقامتگاه بوم‌گردی؛ از ایده تا برند و توسعه پایدار گردشگری روستایی با مشارکت جوامع محلی.

کد خبر 5554144 فاطیما کریمی

منبع: مهر

کلیدواژه: گردشگری مدرسه کارگاه آموزشی شهرداری تهران شورای شهر تهران محرم 1401 سیلاب هلال احمر جمهوری اسلامی ایران ماه محرم امام زاده داود شورای شهر سازمان هواشناسی سیل امامزاده داوود سازمان تامین اجتماعی کمیته امداد امام خمینی سازمان بازرسی کل کشور مهدی چمران دوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۴۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان

مدیر کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان تهران از برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان و تولیدات مشاغل خانگی و صنایع دستی خبر داد و گفت: آیین‌نامه‌ها و بخشنامه‌های متعددی از سوی دولت درباره شرکت‌های دانش بنیان و حمایت از آنها به تصویب رسیده است.

محمد آذرپناه در گفت‌وگو با ایسنا، درباره برنامه‌های پیش بینی شده درخصوص صادرات تولیدات دانش‌بنیان گفت: طی سال‌های گذشته بخش تعاون در استان تهران بیشتر درگیر مشکل مسکن بود. به ویژه واحدهایی که تامین زمین یا بحث انتخاباتشان دچار مشکل شده بودند و ما پیگیری مشکلات آنها را در دستور کار قرار دادیم.

وی ادامه داد: در حوزه تولید و دانش‌بنیان برنامه‌های عملیاتی گسترده‌ای صورت گرفته که بخشی از حمایتها معطوف به حمایت‌های بازاری است و طی چند سال گذشته آیین نامه‌ها و بخشنامه‌های متعددی از سوی دولت در بحث شرکت‌های دانش بنیان به تصویب رسیده است.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران درعین حال اولویت صادرات در استان را صادرات دانش بنیان ذکر کرد و گفت: درکنار آن صادرات تولیدات دیگر از جمله صنایع دستی و مشاغل خانگی را نیز در دستور کار داریم.

به گفته آذرپناه عرضه محصولات صادرات محور با رویکرد تعاونی‌های دانش‌بنیان و تعاونی‌های صادراتی از دیگر برنامه‌های پیش بینی شده است و تلاش شده با اختصاص غرفه‌های مختص کالاهای ایرانی در کشورهای هدف، صادرات محصولات از طریق اتاق های تعاون و بازرگانی انجام شود و به شکل مستقیم در فروشگاه‌های زنجیره ای کشورهای مورد نظر عرضه شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم‌گردی
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی کدکاپ ۸ با محوریت ترویج برنامه‌نویسی
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران