Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی گفت: اینکه بگوییم از 2 روز قبل هماهنگی ها انجام شده، صحت ندارد و اصلاً چنین چیزی امکان پذیر نیست، چطور می شود برای مثلاً یک گروه ترکیه ای که از 4 ماه قبل ثبت نام کردند 2 روز مانده به محرم برنامه ریزی کنیم؟

به گزارش خبرنگار گردشگری خبرگزاری برنا، 22 مردادماه سال جاری خبری با عنوان گردشگری مذهبی را جهادی پیش بردیم/ وزارت گردشگری پای کار نمی‌آید روی خروجی خبرگزاری برنا قرار گرفت که حواشی زیادی را به همراه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا سید مصطفی فاطمی، مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی در گفت و گو با خبرنگار گردشگری خبرگزاری برنا اظهار کرد: کل برنامه گردشگر مذهبی از لحظه ثبت نام ها در خارج کشور و برنامه ریزی برای تمامی تورها تا ارسال برنامه تورها به هتل ها، تولید محتوا و استقرار راهنماها با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بوده است.

وی افزود: البته روحانیون مختلف هم بدون هیچ چشمداشتی به ما کمک کردند، حالا ممکن است اوقاف به انها کمکی کرده باشد اما نه تنها روحانیون بلکه هیچ فردی که در گردشگری معنوی فعال بوده، هزینه ای دریافت نکرده و همه با عشق و علاقه برای امام حسین (ع) کار کرده اند.

مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره وضعیت پذیرایی از گردشگران گفت: من در جریان وضعیت یزد نیستم اما هرسال ما بحث غذا و فلسفه نذر را برای گردشگران توضیح می دادیم و اگر علاقه داشتند از غذای نذری استفاده می کردند.

فاطمی ادامه داد: حتی برخی از توریست ها بعد از آشنایی با شیوه پخت و فلسفه نذر، نیت می کردند تا هزینه بخشی از غذای یک حسینیه را تقبل کنند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه برنامه ریزی ها برای حضور گردشگران از چندماه قبل شروع شده بود، افزود: اینکه بگوییم از 2 روز قبل هماهنگی ها انجام شده، صحت ندارد و اصلاً چنین چیزی امکان پذیر نیست، چطور می شود برای مثلاً یک گروه ترکیه ای که از 4 ماه قبل ثبت نام کردند 2 روز مانده به محرم برنامه ریزی کنیم؟

فاطمی ادامه داد: ما از لحظه ورود تور تا خروج، موظف به حمایت هستیم و امکان ندارد تور یک روزه به ایران بیاید.

وی در پاسخ به این سوال که آیا از ابتدا قرار بر حمایت مالی بوده است، گفت: هیچ وقت بحث مالی مطرح نبوده، حتی روحانیون مبلغی که از خارج کشور می آمدند تا در این ایام کنار گردشگران خارجی باشند، هیچ پولی از ما نمی گرفتند و هر کسی به عشق امام حسین (ع) کار می کرد.

مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تأکید کرد: تمام تلاش ما استفاده از ظرفیت گردشگری معنوی در راستای تببین درست قیام عاشورا و خنثی کردن تبلیغات منفی بوده که خوشبختانه با عکس ها و فیلم هایی که توسط گردشگران در فضای مجازی منتشر شد، توانستیم به این هدف دست یابیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استفاده از ظرفیت عاشورا فلسفه گردشگری گردشگری و صنایع دستی مدیرکل دفتر توسعه برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۲۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان

مدیر کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان تهران از برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان و تولیدات مشاغل خانگی و صنایع دستی خبر داد و گفت: آیین‌نامه‌ها و بخشنامه‌های متعددی از سوی دولت درباره شرکت‌های دانش بنیان و حمایت از آنها به تصویب رسیده است.

محمد آذرپناه در گفت‌وگو با ایسنا، درباره برنامه‌های پیش بینی شده درخصوص صادرات تولیدات دانش‌بنیان گفت: طی سال‌های گذشته بخش تعاون در استان تهران بیشتر درگیر مشکل مسکن بود. به ویژه واحدهایی که تامین زمین یا بحث انتخاباتشان دچار مشکل شده بودند و ما پیگیری مشکلات آنها را در دستور کار قرار دادیم.

وی ادامه داد: در حوزه تولید و دانش‌بنیان برنامه‌های عملیاتی گسترده‌ای صورت گرفته که بخشی از حمایتها معطوف به حمایت‌های بازاری است و طی چند سال گذشته آیین نامه‌ها و بخشنامه‌های متعددی از سوی دولت در بحث شرکت‌های دانش بنیان به تصویب رسیده است.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران درعین حال اولویت صادرات در استان را صادرات دانش بنیان ذکر کرد و گفت: درکنار آن صادرات تولیدات دیگر از جمله صنایع دستی و مشاغل خانگی را نیز در دستور کار داریم.

به گفته آذرپناه عرضه محصولات صادرات محور با رویکرد تعاونی‌های دانش‌بنیان و تعاونی‌های صادراتی از دیگر برنامه‌های پیش بینی شده است و تلاش شده با اختصاص غرفه‌های مختص کالاهای ایرانی در کشورهای هدف، صادرات محصولات از طریق اتاق های تعاون و بازرگانی انجام شود و به شکل مستقیم در فروشگاه‌های زنجیره ای کشورهای مورد نظر عرضه شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تقویت مکتب اهل‌بیت(ع) با اجرای مناسب برنامه‌های مذهبی
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  • آخرین وضعیت وام ودیعه مسکن اعلام شد+ جزییات
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  •  جیب‌بُرترین شهرهای اروپا برای گردشگران کدام‌ها هستند؟
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد