Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاونت دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان در دولت سیزدهم کارنامه قابل قبولی از عملکرد خود به ویژه در حوزه ازدواج را ارائه داده است.

به گزارش خبرنگار باشگاه جوانی خبرگزاری برنا، یکی از اقدامات مهم معاونت دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان در دولت سیزدهم کمک به بهبود شرایط ازدواج جوانان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برگزاری کارگاه های آموزشی ازدواج در 414 شهرستان کشور، برگزاری کارگاه پیشگیری از طلاق در قالب طرح ارتقای سلامت روان ویژه کارکنان و خانواده های شاهد و ایثارگر) و برگزاری کارگاه بازآموزی (آموزش ابزارهای سنجش خانواده) ویژه مدیران، روانشناسان و مشاوران مراکز تخصصی ازدواج و خانواده در زمره این اقدامات بوده است.

معاونت دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان همچنین با برپایی رویداد هم آهنگ با حضور 400 نفر از کنش‌گران حوزه ازدواج و خانواده با هدف هم افزایی و شبکه سازی برای رفع مسائل حوزه ازدواج و خانواده در سراسر کشور در راستای موضوع ازدواج گام برداشته است.

این معاونت با برگزاری مراسم هفته جمعیت در سطح استانی، اقدام به اهدای ۱۸۳ مورد جهیزیه، برگزاری ۸۰ مراسم مرتبط با روز ملی جمعیت، ارائه ۱۴۰۰ کورد مشاوره رایگان، تولید ۲۲۹ محصول رسانه ای و برگزاری ۷۶ پویش درفضای مجازی و غیرمجازی کرده است.

یکی دیگر از اقدامات مهم معاونت دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان در دولت سیزدهم تدوین اطلس روند تحولات ازدواج و طلاق بوده است که توانسته به تبیین وضعیت آماری ازدواج و طلاق استان ها و شهرستان ها، به همراه مقایسه تطبیقی با آمار کشوری باهدف بررسی فرآیند تحولات ازدواج و طلاق بپردازد تا در این راستا، برنامه ریزی آموزشی و انجام عملیات در سطح کشور را انجام دهد.

ارزشیابی و ظرفیت سنجی مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده برای اولین بار، صدور مجوز و حمایت از مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده، برگزاری دوره های دانش افزایی، برگزاری دوره تربیت مربی خانواده و تمهیدات لازم جهت راه اندازی سامانه ملی آموزش و مشاوره ازدواج از دیگر اقدامات معاونت دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان در دولت سیزدهم بوده است.

این معاونت همچنین با برگزاری برنامه های هفته ازدواج و ‌برگزاری جشن ملی ازدواج به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی (ع) وحضرت فاطمه (س) با حضور ریاست جمهور در تالار وحدت، برگزاری نشست مشترک با سازمان تبلیغات اسلامی جهت تدوین آیین نامه اجرایی مراکز همسریابی و تولید بیش از 200 محصول رسانه ای در موضوعات ازدواج آسان، مهارت‌های زندگی، انتخاب همسر، فرزندآوری و فرزندپروری، سواد رسانه ای در خانواده های جوان، عفاف و حجاب، اعتیاد در خانواده و... در قالب های انیمیشن،موشن‌گرافی، فیلم کوتاه، مستند، کلیپ آموزشی، پادکست، اینفوگرافی، پوستر و کاریکاتور توسط ادارات کل ورزش و جوانان استان هادر سراسر کشور کارنامه قابل قبولی را ارائه داده است.

انتهای پیام/

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برای هفته دولت رئیسی دولت سیزدهم برای مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۱۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است/ روند کاهشی در مرکز استان
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • تفاوت طلاق رجعی و بائن چیست؟
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری
  • جاری شدن سیل در بیش از ۴۰ نقطه در بستر رودخانه‌های شهرستان بردسکن
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • برگزاری اجلاسیه شهدای چرام در ۲۷ اردیبهشت